Sosem voltam még olyan koncerten, ahol a zenekar frontembere meghívta sörre a barátaimat, a haverjaikon kívül csak nekünk játszottak és még ajándék CD-t is kaptunk tőlük. Eddig. A hét elején ez is megtörtént velem.

Érdemes tehát a rocktogonba menni, két órát várni egy koncertre, (csak ha jól érzed magad a társaságoddal és bírod az elmért italárakat),  és a szervezők helyett sörben visszakapni a zenekartól a belépő árát...

A hely nyomasztó légkörét leszámítva én nagyon jól éreztem magam aznap este. Nagyon jó hangulatban telt az este, mindenen nevettünk, rég volt már ilyen. Aztán mikor indultunk volna haza, a zenekar kérésére végül maradtunk és én ezt nem bántam meg. A The Vaporizers játszott, mégpedig szerintem elég jól. A körülményekhez képest legalábbis kifejezetten jól. Igaz hogy sajnos elég hamar bekussoltatták őket, de az a pár Ramones-szám, amit lenyomtak, elég volt ahhoz, hogy elszórakoztassanak és egy csomó régi dolgot, személyeket és más dalokat is eszembe juttassanak, a jó emlékek közül. A saját számaik is tetszettek, főleg az, hogy nem a "bebaszottmegbaszós igénytelen, de kamupunk-stílusban" nyomták, hanem a viccesben és szórakoztatóban, de amit még komolyan lehet venni.

Itt a zenekar honlapja és az infók arról, hogy hol játszanak legközelebb.

http://www.thevaporizers.com/

Addig is keverd be a rézgálicot. Vagy utazz Barkasszal.

A teljes setlist pedig a következő volt lett volna aznap este:

intro*celeb vagyok*vaporizers bop*sex pistols blokk*die toten hosen*aurora*ramones-blokk*illa berek*blues a vérem*érzelmek nélkül*nyári éjszakák*helyzetjelentés*az eurozónán túl*lars frederiksen*barkas*rockstone*nagyvárosi farkas.

A gitáros szerint a CD jó és a fenti számok nagy része meghallgatható rajta.

 

Ezt a képet meg akkor dobta ki a kereső, amikor a keresőkifejezés a "real punks" volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://setlist.blog.hu/api/trackback/id/tr471659845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása