a hétvégén néztem a megasztárt meg az x-faktort, nagy sz.r műsorok, de most végre láttam egy olyan produkciót, ami pontosan olyan, amilyennek én képzelem az igazi tehetségkutató show-műsorokat, meg a fellépőket, szóval itt ez a srác, aki rohadt nagy forma, rohadt jól nyomja, szóval nálam itt kezdődik és itt ér véget az egész hatszáz évados húszcsatornás országos karaoke tehetségkutató, ebben a gyerekben:


Nem is illik a műsorba, nem is tudnak mit kezdeni vele, de remélem megtalálja a helyét, mert simán a legnagyobb dekadens nemzetközi előadók közt a helye (mint Peter Murphy, Robert Palmer, Jarvis Cocker, David Bowie meg Frenk) igazi anti-sztár és pont ettől óriási.

Király L. Norbert pontosan azt hozza, ami szerintem egy tehetségkutató lényege és pontosan úgy hozza, ahogy egy előadást elképzelek egy ilyen műsorban. És még dekadens is, és k..va jó, hogy az embereknek tetszik és közben nem is tudnak mit kezdeni vele, pedig a nyolcvanas évek az ilyen figurákról is szólt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://setlist.blog.hu/api/trackback/id/tr602416280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása