A Bárányok HallGOAtnak

2009.08.23. 19:38

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Időpont: 09.09.05. szombat 20h-tól másnap délig!!!
Helyszín: Fót, tőzegtó
Behopp: 1000 pénzegység

Óccsó büfé, friss levegő.
Extrák mégtöbb dekó, live visual, Titi bácsi hot-dogdája, 15KW hangcucc.


Goa Stage:

20-22 Mandrake (minimal warmup)
22-01 Fractal FM team (dj. set)
01-03 Hruscsov (dj. set)
03-05 Toge (dj. set)
05-08 Green Cosmos (Live & dj set)
08-10 Snag the sun sheperd (dj. set)
10-12 Era (Live)


Chill: szénabálás, fetrengős
Hempli
Supernature
Taozen


A fellépők listája még nem teljes…

Megközelíthetőség:

Autóval: Budapestről a 2/A főúton a Fót lehajtón lekanyarodva Fótra juttok, ezen az úton továbbhaladva eléritek a vasúti kereszteződést, még ne stresszeljetek itt is tovább mentek egészen a benzinkútig, ahol jobbra lefordultok(nem felfordultok) ez egy 180°-os kanyar lesz. Innentől földúton hajtotok tovább. Amint kiértek a mezőre balra lesz egy másik földút, ami elvezet a pataknál lévő parkolóig. Ha ez most túl bonyolultnak is hat, ne parázzatok, a sarkallatos pontoknál útjelzők lesznek elhelyezve.

Busszal: Inkább ne gyertek busszal, mert rohadt messze van a buszmegálló….

Vonattal: Nyugati pályaudvarról a Fót-Veresegyház-Vác vonalon közlekedő vonatok okésak, Fót megállónál kell leszállni. (6. megálló) Vigyázat, hogy NE A DUNAKESZI-GÖDÖN át Vácra tartó vonatra szálljatok, mert akkor végetek!!! A vonatok óránként járnak, minden óra egészkor indul, az utolsó vonat pontban éjfélkor gördül ki a pályaudvarról. Fót állomástól 5 perc sétára található a partihelyszín (a térkép szerint!), de onnan is kihelyezett útjelzőtáblák segítenek abban, hogy a már illuminált állapotban érkező bajtársaink is biztonságban odataláljanak az örömök mezejére.


Képek a júniusi buliról: http://fike.hu/?p=286

Minden más infó itt: http://fike.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://setlist.blog.hu/api/trackback/id/tr191333265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása